Fordel- og lojalitetsprogrammet G+ kundeklubb fra G-Sport/G-MAX heter fra og med 7. februar 2019 Vinn Vinn. Vinn Vinn er en videreutvikling av fordel- og lojalitetsprogrammet G+. Som medlem av fordel- og lojalitetsprogrammet vil du fortsette å få flotte tips, inspirasjon og medlemstilbud. I tillegg får du nå muligheten til å automatisk være med i unike konkurranser med mulighet til å vinne fantastiske premier som for eksempel reiser til nasjonale og internasjonale idrettsarrangementer. Appen Vinn Vinn og www.gsport.no/vinn-vinn oppdateres fortløpende, så følg med!


HVA ER VINN VINN?

Vinn Vinn er et unikt fordelsprogram for alle som elsker sport og fritid - som lar deg vinne igjen og igjen.  

  • Du får muligheten til å automatisk være med i unike konkurranser med fantastiske premier 
  • Du får eksklusive medlemstilbud
  • Du får de beste tilbudene først 
  • Du får inspirasjon og en sniktitt på nyheter 
  • Du får invitasjoner til eksklusive kundekvelder og arrangementer
OBS! For at loddene skal bli registrert må du oppgi telefonnummeret du er registrert med på vinn-vinn i kassen når du betaler.

Vinn Vinn er åpen for alle og medlemskapet er helt gratis. Vi gleder oss til å se deg i vår aktive verden og håper du melder deg inn allerede i dag.

Du kan bli medlem i Vinn Vinn ved å registrere deg via innmeldingsskjema på denne siden, laste ned appen Vinn Vinn, eller ved å sende en SMS med kodeord VINNVINN og DIN E-POST til 2221.

 
HVILKE FORDELER TILBYR VINN VINN?

Et medlemskap i Vinn Vinn gir deg muligheten til å automatisk delta i unike konkurranser med fantastiske premier. I tillegg får du rabatter på utvalgte medlemsprodukter, spennende tilbud og nyhetsbrev med informasjon, tips og råd. Du vil også få invitasjoner til temakvelder og kundekvelder og muligheten til å få en tjuvstart på tilbud før alle andre.

Koster det noe å være medlem i VINN VINN?
Nei, ditt medlemskap er gratis

Jeg mottar ikke e-post fra VINN VINN
Det hender at e-post fra Vinn Vinn legger seg i spamfilteret, sjekk der først. Hvis du fortsatt ikke har mottatt noen e-post fra oss kan du kontakte oss på kundeservice@gsport.no så vil vi hjelpe deg.


 

Innmeldingsskjema

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!