DESIGNET FOR Å VARE | ECO PROOF

Å reparere et produkt er mer bærekraftig enn å erstatte det. Denne tanken har stått sentralt i utviklingen av Haglöfs Eco PROOF Jakke – et klesplagg som er både bærekraftig og av høy kvalitet.

Haglöfs Eco Proof er en robust jakke som er designet for aktiv fritidsbruk. Eco PROOF beskytter deg mot vær og vind når du går i skogen, står på ski eller fisker med god og grønn samvittighet.

Så små fotavtrykk som mulig

Jakken er laget av resirkulert polyester og har flere deler som kan byttes ut og repareres. Knapper og glidelåser er montert så de lett kan byttes ut hvis de blir ødelagt. Det betyr at du kan bytte en del, istedenfor hele jakka. Samtidig som du hjelper miljøet, kan du også beholde favorittjakka lengre.

Vi er best sammen

Alt som produseres setter spor. Haglöfs har et mål om å minimere fotavtrykkene de setter på jordkloden. Dette gjøres først og fremst ved å produsere produkter som holder lenge, men også ved stadig å gjøre sine produkter mer miljøvennlige. Haglöfs ECO Proof jakke er Bluesign-sertifisert og sertifiseringen sikrer at alle tekstilene som blir brukt har en høy miljøvennlig standard.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!