Haglöfs konkurranse - Vinn reise for to til de spektakulære Sunnmørsalpene

VILKÅR

 1. Konkurransen arrangeres av Gresvig AS, PB 384 Sentrum, NO-0102 Oslo (heretter referert til som «Gresvig»).
 2. Arrangøren av konkurransen er GRESVIG.
 3. Konkurransen begynner 09:00 CET den 03. april og slutter 23:59 CET den 15. april 2018.
 4. Konkurransen er åpen for alle som har fylt 18 år og som kun deltar for private formål. Direktører, sjefer, medarbeidere og annet personale hos GRESVIG samt familiemedlemmer til disse, byråer involvert i utarbeidelsen av denne konkurransen, nærstående firmaer og andre personer involvert i denne konkurransen kan ikke delta.
 5. Eventuell skatt på premien må betales av vinneren.
 6. Deltakerne deltar i konkurransen på Facebook ved å finne svaret her! Svaret skal skrives i kommentarfeltet på gjeldene konkurransepost på Facebook.
 7. Bare deltagere som har skrevet et svar som er hentet inne på denne siden, er kvalifisert for å vinne den nevnte premien.
 8. Arrangøren av konkurransen bedømmer de innsendte bidragene og godkjenner eller avviser dem.
 9. Arrangøren forbeholder seg retten til å avvise ethvert svar uten å fremføre årsaker.
 10. Vinnerne vil bli annonsert 16. april 2018. Alle deltakernes svar vises på gjeldene facebook-post: (trenger link når denne er postet).
 11. Vinneren vil bli kontaktet innen 14 dager etter kunngjøringen.
 12. For å delta i konkurransen, må innsendingene være mottatt innen slutten av konkurranseperioden.
 13. Premien kan ikke byttes mot kontanter eller byttes med noe annet, med unntak av GRESVIGS eget skjønn. Premiene, eller deler av premiene, kan ikke returneres, overføres, byttes ut eller løses inn i kontanter.
 14. GRESVIG samler inn personopplysninger til vinneren for å kunne sende dem premien, og kan for dette formålet, kun avsløre slik informasjon til tredjepart. 
 15. GRESVIG vil kontakte vinneren på Facebook og etterspørre mailadresse.
 16. Ved å delta på konkurransen samtykker deltakerne i å bli fotografert under turens opphold, og at disse bildene kan bli benyttet i forbindelse med dokumentasjon av turen i markedsføring i etterkant.

 

< Tilbake

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!