VERDENS FØRSTE HEAD WORLD CUP REBELS RACINGCENTER

HEAD og GRESVIG starter opp et alpint racingprogram i Norge og ansetter Gudbrand Smith-Erichsen som Racing Manager Norge. Gudbrand Smith-Erichsen har 25 års erfaring som servicemann i World Cup, blant annet for løpere som Astrid Lødemel, Atle Skårdal, Marco Büchel, Elisabeth Görgl og ikke minst Aksel Lund Svindal. Etter over 20 år bosatt i Østerrike, 16 år for Head har Gudbrand nå flyttet tilbake til Norge, klar til å ta fatt på den nye oppgaven. 

Vi vil i løpet av høsten åpne verdens første Head Racingcenter inne på G-Max Slependen i Asker. Butikken vil tilby Heads komplette racing sortiment både tekstil og utstyr. I tillegg vil Racingcenteret innredes med et topp moderne støvel- og skiverksted. Verkstedet vil inneholde og tilby det samme som finnes på World Cup Fabrikken til Head i Østerrike. Her vil vi tilpasse ski og støvler til kunder på samme nivå som kjørere i World Cup får. I tillegg vil alle rennski fra oss bli levert med frest sidekant slik at innfiling av skiene gjøres på en svært enkel måte. Butikk og verksted vil åpne i løpet av høsten, men det er fullt mulig å bestille og levere utstyr nå.

Gudbrand vil jobbe aktivt mot klubber, lag og skigymnaser. Vi har satt sammen en demostall med racingski i alle lengder fra junior til voksen som vil bli brukt i tester og demoer hvor løpere får mulighet til å teste. Gudbrand vil også være representert på de viktigste rennene og samlingene i Norge. Ved siden av dette vil Gudbrand tilby relevante kurs i tilpasning og vedlikehold av utstyr.

Målsetningen med prosjektet er at alt salg av Head racingutstyr for norske løpere skal foregå i Norge. Dette gjelder alle alderstrinn fra barneløpere til FIS-løpere. Vi vil derfor ha et høyt fokus på servicetilbud i tillegg til at vi prismessig vil være konkurransedyktige mot utlandet. Vi er overbevist om at servicetilbud, produktpakke og Gudbrands presens vil være et friskt pust mot det alpine racing markedet i Norge.

Via vårt butikknettverk gjennom G-Sport og G-MAX butikker vil denne satsningen gagne klubber/kunder over hele Norge. Gudbrand vil arrangere handlekvelder for lokale klubber og kretser, og alt utstyr kan bestilles gjennom Gudrband og kan sendes til din lokale G-Sport eller G-MAX butikk.

For mer informasjon om priser, utstyr og satsning er det bare å ta kontakt.

Kontakt

Gudbrand Smith-Erichsen
Racingsjef Alpint

Telefon: +47 48 40 27 60
E-post: head.racing@gresvig.no