GoPro, enda bedre med apper.

Rediger og del ditt GoPro innhold enkelt med GoPro sine apper! Å komme i gang med redigering kan ofte bli sett på som en stor utfordring, det er mye man må sette seg inn i og lære seg. Eller er det egentlig det? GoPro har nå utviklet Apper som gjør det enkelt å sette sammen flotte videoer og dele de ved hjelp av noen få tastetrykk.  Nå kan du redigere og dele dine bilder og videoer raskt og enkelt, selv på farten. 

Redigering har aldri vært så enkelt.

Capture: 

Med GoPro sin Capture App er det enkelt å kontrollere ditt GoPro kamera, se og dele dine bilder og videoer via din smarttelefon eller nettbrett. Appen forvandler din telefon til en bekvem fjernkontroll for ditt GoPro kamera. Du kan enkelt gjøre justeringer i dine innstillinger via appen, samt starte og stoppe innspilling.  Du kan bruke telefonen din som monitor for å se det du filmer eller tar bilde av. På denne måten er du helt sikker på at du har riktig vinkel.  Du kan også redigere videoer og enkelt dele dem i dine sosiale medier som Instagram, Facebook, Twitter etc.

Se en video som viser hvor enkelt det er å bruke Capture her:

Quik:

Quik er en gratis App som lar deg raskt og enkelt rediger og dele dine GoPro filmer og videoer med noen få tastetrykk.  Du velger helt enkelt dine favoritt filmklipp og bilder på telefonen så lar du Quik utføre redigerings jobben. På noen få sekunder analyserer Quik dine videoer og finner de beste øyeblikkene, setter inn overganger og synkroniserer alt til musikk. Legg på tekst, musikk og del videoen enkelt med dine venner. Det har aldri vært så enkelt å redigere.

Lær mer om Quik her:

Splice:

Splice gjør det enkelt å redigere videoer på din Iphone og Ipad. Splice lar deg enkelt velge de klippene du vil ha med i din produksjon. Etter du har valgt klippene dine kan du klippe,lime, zoome, legge på effekter, sette ting i fast- og slow-motion samt legge på overganger, musikk med mer. Splice lar deg velge mellom masse musikk og lydeffekter som du kan bruke i din video.

les mer om Splice her: