G-MAX slependen TIL VINTERÅPNING MED HEAD

Onsdag 1. november får vi selebert besøk på G-MAX Slependen. Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud, Aleksander Aamodt Kilde og Ragnhild Mowinckel vil være tilstede under presentasjonen av årets nye Head-produkter på G-MAX eget Racingsenter.


 

Høsten 2016 åpnet verdens første Head Racingsenter på G-Max Slependen. Butikken tilbyr Heads komplette racing sortiment, både utstyr og tekstil. I tillegg til butikken har racingsenteret et topp moderne ski- og støvelverksted tilsvarende verkstedet på Heads World Cup-fabrikk i Østerrike. På Slependen kan du tilpasse ski og støvler på samme måte som World Cup kjørerne gjør i Østerrike.

Gudbrand Smith-Erichsen er Heads Racing Manager i Norge. Han har 25 års erfaring som service mann i World Cup og har jobbet med løpere som Lund Svindal, Skårdal og Büchel. Etter 16 års jobb for Head i Østerrike, har han returnert til Norge og fått ansvaret for verkstedet på G-Max Slependen. Gudbrand tilbyr tjenester av topp kvalitet og han har ansvar for alle klubber og skigymnaser som handler Head-utstyr på G-MAX.