ALT DU TRENGER I EN LØPEKLOKKE

 

Skal du løpe fort eller sakte, kort eller langt. Det er uansett befriende å ha lite å bære på. Med Garmin Forerunner 645 Music har du alt du
trenger å ha med deg, i løpeklokka.

  • Lagringsplass til 500 låter
  • Optisk pulsmåling
  • Betalingsmuligheter med Garmin Pay
  • GPS
  • Avansert analyseverktøy som blant annet måler steglengde


Mer enn en klokke
Alt som gjør det lettere å trene, er bra.  Med en innholdsrik og funksjonell løpeklokke blir det lettere å snøre på seg skoene og ta utfordringene som de kommer. Med musikk på ørene og kontinuerlig løpsanalyse og betalingsmuligheter på armen, er du rustet for nye utfordringer.

Trådløs musikk
Med Garmin Forerunner 645 Music er du ikke lenger avhengig av telefonen for å høre på musikk mens du løper. Nå har du har mulighet til å lagre 500 låter i spillelister tilpasset dine treningsøkter. Klokka har bluetooth som kommuniserer med trådløse hodetelefoner. Det gir deg muligheten til å høre musikk når du trener, uten irriterende ledninger. Med Forerunner 645 Music blir det mindre å bære og minimalt med utstyr å ergre deg over mens du løper.

Pulsmåling uten magebelte
Forerunner 645 Music måler pulsen på håndleddet. Det er mange som ikke liker å ha på seg pulsbelte når de trener, og det slipper du med denne klokka. Ved hjelp av optiske sensorer måler klokka pulsen selv. Sensorene gir deg oppdaterte data ved å måle pulsen i blodårene på håndleddet.

Betal med klokka
Du trenger hverken ha med betalingskort eller mynter på løpetur, hvis du har Foreunner 645 Music. Klokka leveres med den trådløse betalingsmåten Garmin Pay. Garmin Pay kan brukes nesten overalt hvor du vanligvis bruker bankkort til å betale. Sveip klokka over betalingsterminalen og kjøp deg noe å drikke etter løpeturen. Bruker du klokka daglig, trenger du aldri å bekymre deg for å glemme å ta med kort eller penger.

Analyser løpet ditt
Det er både motiverende og gøy å følge med på egen ytelse mens man løper. Forerunner 645 Music måler hvor mange skritt du tar i minuttet, skrittlengde, hvor mye vertikal bevegelse du har i hvert skritt, hvor effektivt du løper og hvor mye kraft du skyver fra med i hvert steg. Ved å følge med på analysene klokken gir deg, blir løpetreningen både morsommere og bedre.

Garmin Forerunner 645 Music fungere også til sykling, svømming, styrketrening og mange flere idretter. Batteritiden er syv dager i smartklokkemodus og fem timer i GPS-modus.

Kjøp Garmin Forerunner 645 Music her!