DESIGNET FOR Å VARE | ECO PROOF

Haglöfs Eco Proof Jacket

DESIGNET FOR Å VARE | ECO PROOF

Å reparere et produkt er mer bærekraftig enn å erstatte det. Denne tanken har stått sentralt i utviklingen av Haglöfs Eco PROOF Jakke – et klesplagg som er både bærekraftig og av høy kvalitet.

Haglöfs Eco Proof er en robust jakke som er designet for aktiv fritidsbruk. Eco PROOF beskytter deg mot vær og vind når du går i skogen, står på ski eller fisker med god og grønn samvittighet.

Jakken er laget av resirkulert polyester og har flere deler som kan byttes ut og repareres. Knapper og glidelåser er montert så de lett kan byttes ut hvis de blir ødelagt. Det betyr at du kan bytte en del, istedenfor hele jakka. Samtidig som du hjelper miljøet, kan du også beholde favorittjakka lengre.

Så små fotavtrykk som mulig
Alt som produseres setter spor. Haglöfs har et mål om å minimere fotavtrykkene de setter på jordkloden. Dette gjøres først og fremst ved å produsere produkter som holder lenge, men også ved stadig å gjøre sine produkter mer miljøvennlige. Haglöfs ECO Proof jakke er Bluesign-sertifisert og sertifiseringen sikrer at alle tekstilene som blir brukt har en høy miljøvennlig standard.

Vi er best sammen
Selv om klesprodusentene gjør mye, blir det enda bedre om alle bidrar. Enkle grep gjør fotavtrykkene vi setter i naturen mindre.

  • Vask bort flekker med klut istedenfor å vaske hele plagget. Da bruker vi mindre vann og det skylles mindre kjemikalier ned i avløpet.
  • Vask klærne på så lav varme som mulig. 30 grader celsius er ofte nok for tekniske tekstiler.
  • Vaskemaskiner med dør foran er mer skånsomme enn maskiner med lokk på toppen. De bruker også mindre vann.

Gjør riktige valg og gi deg selv grønnere samvittighet!

CYBER MONDAY! 25% MEDLEMSRABATT! BRUK RABATTKODEN I KASSEN. EKSISTERENDE MEDLEMMER HAR FÅTT RABATTKODEN I NYHETSBREV.

SE TILBUDENE HER!

BLI MEDLEM