helly hansen LIFALOFT™ - lettere, varmere

Utviklet i samarbeid med Primaloft®, er LIFALOFT™ en kombinasjon av LIFA®s unike isolasjonsstrukturer og Primaloft®s, omfattende kunnskap om syntetisk isolasjon. Med økt varme, lettvekts isolasjon og overlegen fuktkontroll, er LIFALOFT™ teknologien en isolasjonsrevolusjon som vil holde deg varmere med mindre vekt og volum, sammenliknet med tradisjonell polyesterisolasjon.

HVORDAN LIFALOFT™ VIRKER:

De unike hydro-fobiska egenskapene i Lifa® fibrene leverer fuktkontroll som er nødvendig for høyintensitets utholdenhetsaktiviteter, mens PrimaLoft® strukturene gir høy isolasjon og pusteevne for alle aktiviteter. LIFALOFT™ isolasjon er basert på LIFA® fiberteknologi som er konstruert til en lettvekts struktur som fanger mer luft enn standard polyester, gir ekstra varme; fibrene absorberer ikke vann, som gjør isolasjonsteknologien ideell forintense aktiviteter i varierende vinter- eller sommerforhold.

FÅ VARMEN OPP UTEN Å FØLE DEG TYNGET NED

LETTERE

Takket være en lettere fiberstruktur er isoleringen i LIFALOFT™  20% lettere sammenliknet med tradisjonell polyesterisolasjon, noe som gir maksimal komfort og smidighet

 

VARMERE

LIFALOFT™ isolasjon er basert på LIFA® fiberteknologi som er konstruert til en lettvekts struktur som fanger mer luft enn standard polyester som gir ekstra varme.