nyc marathon

VINN EN PLASS I TCS NYC MARATHON

Hvordan delta i konkurransen? 

For å delta i konkurransen må du poste et bilde på Instagram med hashtag #NBWhyIRUN og svar på spørsmålet «Hvorfor løper du?» i bildeteksten. Tag @newbalancenorge i bildet. Du kan kun delta en gang, selv om du har flere Instagram kontoer. Kontoen må være offentlig. Premien er en plass i TCS New York City Marathon 2018. Fly og opphold er ikke inkludert i premien. En vinner vil bli utnevnt og vinneren er ansvarlig for å skaffe visum til USA. Konkuranseperioden er 1-29 August 2018. Vinneren vil bli annonsert den 31. August 2018 på @newbalancenorge og i New Balance profilers instagram feed. Deltageren må være 18 år eller eldre og må være bosatt i Norge. 

 

Spørsmål? Kontakt jannicke.elverhaug@newbalance.com

FAQs

TCS New York City Marathon

 

Hvordan deltar jeg i konkurransen? 

Du deltar I konkurransen ved å poste et bilde på din Instagram med hashtag #NBWhyIRUN og svarer på spørsmålet – “Hvorfor løper du?”. Tag @newbalancenorge I bildet. Du kan kun delta en gang, selv om du har flere Instagram kontoer.

Hvem kan delta i konkurransen? 

For at juryen skal se ditt bidrag må Instagram profilen være offentlig og deltageren må være 18 år eller eldre. Deltageren må også ha statsborgerskap og bo i Norge. Ansatte av New Balance (og New Balance agenter/agenturer) og deres familier kan ikke delta i konkurransen. 

Kan jeg delta selv om jeg ikke har norsk statsborgerskap? 

Nei, du må ha Norsk statsborgerskap for å delta i konkurransen. Men den samme konkurransen kjøres også i Danmark og Sverige, så hvis du har statsborgerskap i et av de landene, så kan du delta der.  

Hva skjer hvis du vinner konkurransen men du har ikke mulighet til å delta i NYC Marathon? 

Hvis du ikke kan delta, må du ta kontakt med New Balance så fort som mulig så noen andre kan få plassen din. 

Hva skjer om jeg ikke kan få visum for å komme inn i USA? 

Hvis du ikke kan få visum for å komme deg inn i USA, må du kontakte New Balance så fort som mulig så noen andre kan få plassen din. 

Hva skjer hvis jeg vinner men ikke ønsker å delta i NYC Marathon? 

Hvis du ikke lenger ønsker å delta i NYC Marathon, må du kontakte New Balance så fort som mulig så noen andre kan få plassen din. 

Kan jeg gi plassen til noen andre? 

Ja, hvis personen er 18 år eller eldre og har statsborgerskap i Norge. For å gi plassen til noen andre, må du kontakte New Balance for å sikre at det blir gjort riktig. 

Hva skjer hvis jeg vinner? 

New Balance kontakter deg med mer informasjon hvis du vinner konkurransen. 

Hvis jeg ikke er 18 enda, men fyller 18 når NYC Marathon starter, kan jeg da delta i konkurransen? 

Ja. For å delta i konkurransen må du være 18 år eller eldre så du kan delta så lenge du er 18 år på dagen det er Marathon. 

Jeg har fått plassen til noen andre, hva gjør jeg? 

New Balance vil kontakte deg med mer informasjon hvis du har blitt gitt plassen fra noen andre. 

Hvordan kommer New Balance til å kontakte meg hvis jeg vinner? 

Vinneren blir tagget og presentert i en Instagram post på @newbalancenorge og andre New Balance profiler 31.August. Etter det, vil vinneren bli kontaktet på personlig melding i Instagram for å utveksle informasjon. 

Hvordan vil vinneren bli annonsert? 

Vinneren vil bli tagget og presentert på en Instagram post @newbalancenorge og på andre New Balance profilers Instagram feed den 31. August. 

Hva skjer hvis jeg blir syk og ikke kan reise? 

Hvis du blir syk og ikke kan reise, må du ta kontakt med New Balance så fort som mulig så noen andre kan få plassen din. 

Kan jeg delta med noen andre’s Instragram konto? 

Nei, du må delta med din personlige profil. 

Hva er inkludert i premien? 

Premien inkluderer en plass i TCS New York City Marathon. Premien inkluderer ikke fly og opphold/overnatting. 

Mellom hvilke datoer er konkurranse perioden? 

Konkurransen kjøres mellom 1 og 29 August 2018. Vinneren vil bli annonsert 31. August 2018. 

Hva skjer hvis jeg ikke tagger @newbalancenorge? 

Hvis du ikke tagger @newbalancenorge vil ikke posten din ende opp på taggede poster på New Balance sin Instagram konto og da kan ikke juryen se din deltagelse.  

Hva skjer om jeg ikke bruker hashtaggen #NBWhyIRUN? 

Hvis du ikke bruker hashtagget vil ikke innlegget havne sammen med de andre og juryen kan ikke se din deltagelse. 

Kan jeg delta gjennom andre sosiale medier med samme hashtag? 

Nei, konkurransen kjører vi kun på Instagram. 

Hvem er juryen? 

Juryen vil annonseres snart.

Vil den samme konkurransen kjøres neste år? 

Det er ikke klart på dette tidspunkt. 

Hva er TCS New York City Marathon? 

New York City Marathon (Fullt navn: TCS New York City Marathon, tidligere ING New York City Marathon, pga sponsorer) er et årlig marathon som går gjennom fem områder av New York City, som har blitt holdt hvert år siden 1970, unntatt i 2012 pga Hurricane Sandy. Det er verdens største Marathon med over 50, 000 løpere i 2013. Året etterpå, var rekorden 50, 564 og i 2016 var rekorden 51, 394 løpere. Konkurransen er arrangert av New York Road Runners (NYRR). Den er avholdt på den første søndagen i November og tiltrekker seg profesjonelle og amatører fra hele verden. Fordi løpet er så populært er deltagerne for det meste valgt gjennom et lotterisystem. Løpere som er medlemmer av NYRR kan få plass ved å oppfylle kvalifikasjons kravene for garantert plass, eller via nominasjon fra e offisiell løpeklubb. Arrangementet er et av de seks marathon løpene som til sammen er World Marathon Majors. (De andre løpene er i Tokyo, Boston, London, Berlin og Chicago) med en million dollar i premie som en mann og en dame deler. Løpet starter på Staten Island og passerer Verrazono-Narrows Bridge, går gjennom Brooklyn, Queens, og The Bronx før det fortsetter i Manhattan. Løpet fortsetter inn i Central Park hvor det avsluttes. 

Koster det noe å delta i løpet? 

Nei, løpet er gratis. Hvis du vinner konkurransen, vil du betale for reise og opphold selv. 

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!