Nike React

Nike React

Med Epic React lanserer Nike nå sin første løpesko med helstøpt såle. Resultatet er blitt en veldig lett sko med overlegent god demping.

Etter å ha testet 400 forskjellige oppskrifter, landet Nike på det som i dag er sålene på Nike Epic React. Dette er en av de letteste, superdempede skoene som er laget. Etter omfattende testing beholder react-sålene sine gode egenskaper lengre en tidligere modeller.

De nye sålene gir bedre demping enn tidligere, og med den nye skumblandingen får du også mer energi fra sålen når du løper, eller går.

 

 

 

Nike React

De nye, helstøpte sålene er produsert i tett samarbeid med idrettsutøvere. Vanligvis lages løpesko i to størrelser, én for menn og én for damer. Deretter bygges sålen ut eller kuttes ned for å tilpasses de andre størrelsene. Dette gjelder ikke sålene på Nike Epic React. Alle sålene er spesiallaget i alle størrelser for å gi en perfekt såle for løperen.

Tidligere har React-sålen blitt brukt på basketskoene Nike React Hyperdunk 2017, Nike React Hyperdunk 2017 Low og Jordan Super. Fly 2017. Nike Epic React blir de første løpeskoene med React-såle.

 

 

 
 
 

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!