Nike Fe/Nom -Årets VM-BH

NikeNike

I sommer får spillerne i fotball-VM støtte av en nyskapende sports-BH fra Nike.

Målet med Nike Fe/Nom Flyknit BH er å gi maksimal støtte og komfort. Damene som bruker den skal føle seg bra og se fantastisk ut mens de gjør det de vil. Designerne av sports-bhen har fokusert på støtte, pustegenskaper og nedkjøling på viktige områder.

Fe/Nom er strikket i et ultralett nylon-spandex garn som former seg til kroppen. Fe/Nom er større enn andre sports-Bher og har en separat kopp med kompresjon til hvert bryst.

BHen er designet uten bruk av spiler og innlegg. Resultatet er en brystholder med god passform, støtte og komfort, med merkbar reduksjon i materialbruk og søm. Fe/Nom veier 30 prosent mindre enn andre sports BHer fra Nike.

hvit
hvit
hvit

Et plagg som kan vises

Selv om en sports-BH er et typisk undertøyplagg, ønsker Nike at Fe/Nom skal være et «powerplagg» og en viktig del av treningsgarderoben. Fe/Nom trenger ikke skjules under andre tekstiler, den kan vises frem.

I anledning årets verdensmesterskap i fotball for kvinner, kommer Nike Fe/Nom i tre varianter som ikke bør gjemmes bort. En sort, en hvit og en rød og blå.

«Når BHen passer, får den deg til å føle deg mer selvsikker. Den riktige sports BHen kan hjelpe deg å utføre de aktivitetene du vil, uten at BHen begrenser deg, sa Nicole Rendone, sjefsdesigner for Nikes sports-BHer.

Nike Fe/Nom passer i tillegg til ballspill, til løping, boksing, yoga, sykling og all annen aktivitet. Fe/Nom setter ingen begrensninger,  den fungerer mer som en døråpner.

Gsport er den eneste butikkjeden i Norge som har Nikes VM-BH. Kom til oss for å booste opp både trenings- og VM-gleden.

sports-bh

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!