Nike Fe/Nom -Årets VM-BH

NikeNike

I sommer får spillerne i fotball-VM støtte av en nyskapende sports-BH fra Nike.

Målet med Nike Fe/Nom Flyknit BH er å gi maksimal støtte og komfort. Damene som bruker den skal føle seg bra og se fantastisk ut mens de gjør det de vil. Designerne av sports-bhen har fokusert på støtte, pustegenskaper og nedkjøling på viktige områder.

Fe/Nom er strikket i et ultralett nylon-spandex garn som former seg til kroppen. Fe/Nom er større enn andre sports-Bher og har en separat kopp med kompresjon til hvert bryst.

  1. news
    Fe/Nom Flyknit sports-BH dame
  1. news
    Fe/Nom Flyknit sports-BH dame
  1. news
    Fe/Nom Flyknit sports-BH dame

BHen er designet uten bruk av spiler og innlegg. Resultatet er en brystholder med god passform, støtte og komfort, med merkbar reduksjon i materialbruk og søm. Fe/Nom veier 30 prosent mindre enn andre sports BHer fra Nike.

hvit
hvit
hvit

Et plagg som kan vises

Selv om en sports-BH er et typisk undertøyplagg, ønsker Nike at Fe/Nom skal være et «powerplagg» og en viktig del av treningsgarderoben. Fe/Nom trenger ikke skjules under andre tekstiler, den kan vises frem.

I anledning årets verdensmesterskap i fotball for kvinner, kommer Nike Fe/Nom i tre varianter som ikke bør gjemmes bort. En sort, en hvit og en rød og blå.

«Når BHen passer, får den deg til å føle deg mer selvsikker. Den riktige sports BHen kan hjelpe deg å utføre de aktivitetene du vil, uten at BHen begrenser deg, sa Nicole Rendone, sjefsdesigner for Nikes sports-BHer.

Nike Fe/Nom passer i tillegg til ballspill, til løping, boksing, yoga, sykling og all annen aktivitet. Fe/Nom setter ingen begrensninger,  den fungerer mer som en døråpner.

Gsport er den eneste butikkjeden i Norge som har Nikes VM-BH. Kom til oss for å booste opp både trenings- og VM-gleden.

sports-bh

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!