polar PULSKLokker

POLAR A300HR
PA 300 er en perfekt blanding av pulsklokke og aktivitetsmåler. Et ideelt produkt for registrering av all daglig aktivitet. Den måler aktiv tid, steg, distanse og søvntid. Vanntett for svømming. Kommer med H7 pulssensor og ladekabel.

POLAR M430 PULSKLOKKE MED GPS
Polar M430 er en vanntett treningsklokke med pulsmåling på håndleddet. Pulsklokken registrerer all aktivitet døgnet rundt, og holder oversikten over steg, forbrente kalorier, søvntid og søvnkvalitet. Integrert GPS for måling av fart, distanse og høyde. Du kan selvsagt få en oversikt over ruten du har gått eller løpt på Polar Flow appen.

garmin pulsklokker

GARMIN FORERUNNER 735XT
Denne GPS-multisportsklokken er for utøvere som ønsker detaljerte data mens de trener og konkurrerer. Takket være et mindre design og en komfortabel rem, er 735XT den perfekte klokken til trening og hverdags.

GARMIN FENIX 5X SAPPHIRE
Garmin Fenix 5X Sapphire er en multisportklokke med GPS og integrert TOPO-kart i farger. Klokken har ripebestandig sapphire-glass, WiFi for automatisk aktivitetsopplasting, innebygget pulsmåler og god batterilevetid.

GARMIN FORERUNNER 935                         Garmin Forerunner 935 multisportklokke med optisk puls og egen triathlon-profil med avanserte data. For de seriøse treningsentusiastene. Måler pulsen 24 timer i døgnet. Har innebygget GPS, hydemåler, barometer og kompass. Vanntett ned til 50m.

GARMIN FENIX 5S MULTISPORTKLOKKE Fenix 5S er den minste modellen i fenix-serien og takler alle utfordringer. Den er fullpakket med sportsfunksjoner som pulsmåling på håndleddet, innebygde sportsprofiler med avanserte målinger og navigasjonsfunksjoner. For å gi maksimal frihet leveres alle fēnix 5-modellene med Elevate-teknologi for pulsmåling på håndleddet, slik at du kan følge med på pulsen uten bruk av pulsbelte.

FITBIT Pulsklokker

FITBIT SURGE AKTIVITETSMÅLER
Her får du i tillegg til skrittmåling, søvnmåling mm også pulsmåling direkte på håndleddet. Med Surge registrerer du dine økter enkelt med GPS og du kan også styre musikken når du trener.

FITBIT BLAZE FITNESSKLOKKE
Kom i form med en stilig og smart fitnessklokke med revolusjonerende funksjoner så som Purepulse pulsmåling, GPS via mobilen og live coaching direkte på ditt håndledd.

FITBIT - ALTA HR AKTIVITETSBÅND

Fitbit Alta HR er et smalt og vakkert aktivitetsbånd som sporer aktivitet, søvn og mosjon. Armbåndet viser varsler og påminnelser om du bør bevege deg. Båndet har pulsmåling og inntil 7 dagers batteritid. 

Suunto pulsklokker

SUUNTO - TRAVERS TURKLOKKE

Spuunto travers er en god turklokke med mange navigasjons funksjoner. Du kan laste inn ruter eller lage nye i movescount. Den har altimeter, barometer og kompass, og kan kobles til bluetooth pulsbelte. 

SUUNTO - ARMBIT3 RUN

Suunto Ambit3 Run er for deg som trives best med løpeskoene på bena. Fart, distanse, stegfrekvens, rundetider og beregning av restutisjonstid er noen av nøkkelfunkjsonen i denne serien. Ved å legge inn en treningsrunde på forhånd kan man også bruke klokken til å navigere seg i både kjent og ukjent terreng. Batteritid med 5 sekunders GPS precision er på 15 timer. 

SUUNTO - SPARTAN ULTRA MULTISPORTKLOKKE

Suunto Spartan Ultra er en avansert multisportklokke med GPS og pulsmåling. Opp til 26 timer batteritid med 1 sek GPS intervall. Klokken har farge/touchskjerm og og altimeter/barometer, samt mulighet for avanserte analysefunksjoner i movescount.com

SUUNTO - SPARTAN SPORT MULTISPORT KLOKKE 

Suunto Spartan Sport er en avansert multisportklokke med GPS og pulsmåling. Opp til 18 timer batteritid med 1 sek GPS intervall. Klokken har farge og touchskjerm, samt mulighet for avanserte analysefunksjoner i movescount.com