polar PULSKLokker

POLAR A300HR
PA 300 er en perfekt blanding av pulsklokke og aktivitetsmåler. Et ideelt produkt for registrering av all daglig aktivitet. Den måler aktiv tid, steg, distanse og søvntid. Vanntett for svømming. Kommer med H7 pulssensor og ladekabel.
 

POLAR M200 PULSKLOKKE MED GPS
Polar M200 er en vanntett treningsklokke med pulsmåling på håndleddet. Pulsklokken registrerer all aktivitet døgnet rundt, og holder oversikten over steg, forbrente kalorier, søvntid og søvnkvalitet. Integrert GPS for måling av fart, distanse og høyde. Du kan selvsagt få en oversikt over ruten du har gått eller løpt på Polar Flow appen.

POLAR M600 SMARTKLOKKE
Smartklokke møter smart veiledning. Polar M600 sportsklokke med Android Wear er designet for aktiv trening og for å være en smart følgesvenn i hverdagen. Den første smartklokken virkelig optimalisert for sport!

POLAR V800HR PULSKLOKKE
Toppmodell som hjelper deg å finne perfekt balanse mellom trening og restitusjon. Integrert GPS, høydemåler samt tester for å bedre din kondisjon, spenst og løpsøkonomi. Kan brukes under svømming. Bluetooth overføring. Mulig å softvareoppdatere.

garmin og fitbit pulsklokker

GARMIN FORERUNNER 920XT
Garmin Forerunner 920XT Tri Bundle. Ideell for triatlonutøvere siden den gir svømmemålinger og sykkelmålinger i tillegg til løpemålinger. Den har i tillegg daglig aktivitetsmåling. Synkroniser data automatisk til Garmin Connect

GARMIN FORERUNNER 630 HRM/GPS BUNDLE
Veileder og analyserer treningen og løpesteget ditt. Klokken har berøringsskjerm og avanserte funksjoner som løpedynamikk, utvidete fysiologiske målinger og smartfunksjoner. Med pulsbelte.

GARMIN FORERUNNER 735XT RUN BUNDLE
Denne GPS-multisportsklokken er for utøvere som ønsker detaljerte data mens de trener og konkurrerer. Takket være et mindre design og en komfortabel rem, er 735XT den perfekte klokken til trening og hverdags.

GARMIN VIVOACTIVE
Garmin Vivoactive er en svært tynn GPS-smartklokken med høyoppløst fargeberøringsskjerm og programmer for løping, sykling, golf, svømming og aktivitetsmåling. Med smartvarsling får du meldinger på skjermen om telefonanrop, sms, kalendervarslinger og annet.

GARMIN FORERUNNER 230 HRM
Ta nye rekorder med Forerunner 230 GPS-klokke, som viser hjertefrekvens ved bruk av premium-pulsbelte, daglig aktivitet og innebygde smartfunksjoner via Bluetooth med automatisk opplastning til Garmin Connect. Med pulsbelte.

FITBIT ALTA HR AKTIVITETSMÅLER
Alta HR fra Fitbit er et vakkert designet smalt aktivitetsbånd som sporer aktivitet, søvn og mosjon. Armbåndet viser varsler og påminnelser om du bør bevege deg. Båndet har pulsmåling og inntil 7 dagers batteritid.


FITBIT SURGE AKTIVITETSMÅLER
Her får du i tillegg til skrittmåling, søvnmåling mm også pulsmåling direkte på håndleddet. Med Surge registrerer du dine økter enkelt med GPS og du kan også styre musikken når du trener.

FITBIT BLAZE FITNESSKLOKKE
Kom i form med en stilig og smart fitnessklokke med revolusjonerende funksjoner så som Purepulse pulsmåling, GPS via mobilen og live coaching direkte på ditt håndledd.