testvinner fra Helly Hansen

Utdrag hentet fra VG Familieklubben sin test av skallbukser for barn 23.10.2017:

BEST UTEN SELE: Helly Hansen Norse pant

Dette er en helt topp bukse. Den er passe tykk og ikke stiv i stoffet, og den har gode forsterkninger i rompa og på knærne. Buksen er enkel å ta på for både voksen og barn, og den har nok med plass til flere lag under. Den er lett å justere i livet, noe som er viktig når den ikke har seler. Buksen har knapp nede som er praktisk når man skal ha den over store sko eller vil slippe å lirke så mye. Også her er remmen under skoen i justerbart silikon. Buksen har to store reflekser foran og en bak. Helly Hansen tar bærekraft og miljø på alvor både gjennom valg av materialer, kvalitet og resirkulering. Denne buksen er en stor favoritt og definitivt et førstevalg om man vil ha bukse uten seler.

Pluss: God funksjonalitet og solid kvalitet

Minus: Ingen, så lenge du ikke vil ha seler.

Veiledende pris: 599,-

Karakter: 9/10

Les hele testen her

Vi tilbyr også for tiden Helly Hansen Shelter-buksen til en fantastisk pris. Dette er en populær bukse for beskyttelse mot all slags vær i alle aktiviteter. Tapede sømmer og vann- og vindtett Helly Tech® beskytter mot vær og vind. Forsterkninger på slitasjeutsatte steder. Helforseglede sømmer, foret for komfort, slitesterk, hurtigtørkende og med reflekselementer. 

Dette er en bukse som er perfekt for barnehagen!

Ønsker du et helt sett? Med Helly Hansen Norse Regnjakke har du en jakke, som sammen med en av disse buksene, beskytter barnet ved alle aktiviteter - både i vann og vind. Det lette fôret gir god komfort i både varmt og kaldt vær. For sikkerhetens skyld har jakken 360˚ refleks!