kundefordeler

Prismatch

PRISMATCH

• Med våre 150 G-SPORT og G-MAX butikker er vi landets største og mest utbredte sportskjede. Noen varer i vårt store utvalg selges ikke av andre butikker i Norge, men de fleste varer finner du også hos våre konkurrenter. PRISMATCH gjelder mot lokale, konkurrerende butikker i de byene du finner en G-SPORT butikk eller et G-MAX-varehus. Dersom du kan kjøpe identisk vare til en lavere pris enn du betalte hos oss innen 30 dager etter kjøpsdatoen, betaler vi deg differansen tilbake. I tillegg gir vi deg en 20% rabattkupong, som kan benyttes hos oss innen 30 dager . Du må dokumentere den lavere prisen ved å legge frem annonse, kundeavis, produktkatalog eller lignende. Vi trenger også en original kvittering på den varen du kjøpte hos G-SPORT, G-MAX eller gsport.no. Prismatch-differansen må hevdes og utbetales i den butikken hvor varen ble kjøpt.

• PRISMATCH gjelder ikke for ekstraordinære tilbud fra en enkelt butikk, f.eks. i forbindelse med åpningskampanjer, lokale handelsdager, internettkampanjer o.l. hvor det er oppgitt hvilke(n) butikk det gjelder.

• PRISMATCH  gjelder ikke registreringspliktige våpen , klubbavtaler og personlige tilbud gitt til den enkelte forbruker.

• PRISMATCH gjelder også mot oss selv. Ser du en lavere pris på gsport.no/gmax.no så gi oss beskjed når du handler i butikk, så får du kjøpt varen for nettprisen (med mindre det er oppgitt på nettsiden at prisen gjelder kun på nett).

Vi ønsker at du som kunde skal være trygg på at vi alltid har lave priser.

For spørsmål angående PRISMATCH kontakt kundeservice.

100 % fornøyd garanti

100% fornøyd garanti

Med G-Sport/G-MAX sin 100% fornøyd garanti, kan du være helt sikker på at du får riktig produkt til ditt bruk. Våre selgere er tilstede for å hjelpe deg å velge riktig utstyr. Skulle du likevel ikke bli fornøyd, kan du innen 30 dager bytte til en annen modell innenfor samme produktgruppe - selv om du har brukt produktet. Denne garantien gjelder i alle våre butikker i inntil 30 dager etter at varen er kjøpt. Kvittering må fremvises. 100% fornøyd garantien gjelder ikke våpen og ammunisjon. Ved bruk av 100% fornøyd garantien i nettbutikken vil vi kreditere innsendt produkt når det er satt ordre på et nytt produkt.Du må tilbake til samme butikk som du kjøpte varen i, for å benytte deg av garantien.

100 DAGERS ÅPENT KJØP

Hos G-Sport/G-MAX kan du bytte ubrukte varer innen 100 dager. Du velger selv hva du ønsker å gjøre med varen, om du vil bytte varen, få verdikort eller ha pengene tilbake mot kvittering. Merkelapper skal henge på/orginalemballasje i orden. Gjelder i alle G-Sport-butikker eller G-MAX varehus og i nettbutikken. Kvittering må vise betalingsmiddel kontant eller bankkort/kredittkort for at pengene skal betales ut. Det gis ikke penger tilbake på verdikort, tidligere returnerte varer, gavekort eller lignende. Av hygieniske årsaker byttes ikke badetøy og sivilt undertøy (boxere, hipsters, truser ol.) Vi gjør oppmerksom på at kjøper ikke kan angre på kjøp av ski hvor bindinger er montert og/eller justert etter vekt og/eller skostørrelse. Dette gjelder forøvrig alle produkter hvor det er en eller annen form for personlig tilpasning involvert.

FRI RETUR OG BYTTE

Vi sender med ferdig utfylte returlapper i alle pakkene våre. Ønsker du å returnere en vare, setter du bare den ferdig utfylte returlappen over den originale postetiketten og postlegger. Du kan også bytte, returnere eller reklamere på varer kjøpt i nettbutikken i alle våre fysiske butikker. Dersom du vil bytte/returnere en vare, ta kontakt med kundeservice, og de vil hjelpe deg! Retur og bytte hos oss er enkelt og helt uten kostnader for deg.

3 ÅR GRATIS SYKKELSERVICE

Gratis sykkelservice inneholder: Kontroll og justering av gir og bremser, etterstramming av skruer og smøring av kjede og drivverk. Gjelder sykler med veil. pris fra kr. 2500,- samt alle junior- og barnesykler.

FRI FRAKT PÅ KJØP OVER 1000,- 

Nå tilbyr vi fri frakt på alle kjøp over 1000,- som veier under 35 kg. MyPack må velges som fraktalternativ.
Dersom du er usikker på om din forsendelse kvalifiserer til fri frakt kan du enkelt sjekke dette ved å putte varen(e) i handlekurven og velge "gå til kasse". Får du opp "MyPack" som fraktalternativ velger du dette for å få varene tilsendt gratis.