G-Pluss

✔ Du får eksklusive medlemstilbud

Aktiv Gdeal kode finner du i siste utsendte nyhetsbrev

INNMELDINGSSKJEMA

HVA ER G+?

G+ er for alle oss som elsker sport og fritid – enten det er de gode tilbudene eller det råeste utstyret du er på jakt etter.

  • Du får eksklusive medlemstilbud
  • Du får de beste tilbudene først 
  • Du får inspirasjon og en sniktitt på nyheter 
  • Du får invitasjoner til eksklusive kundekvelder og arrangementer

G+ er åpen for alle og medlemskapet er helt gratis. Vi gleder oss til å se deg i vår aktive verden og håper du melder deg inn allerede i dag.

Du kan bli medlem i Gved å registrere deg via innmeldingsskjema under, eller ved å sende en SMS med kodeord G+ og DIN E-POST til 2030.

Som medlem ligger rabatten klar til deg i kassen i våre butikker, alt du trenger å gjøre er å identifisere deg med telefonnummer eller din epost adresse. 

* Gjelder ikke våpen,ammunisjon, optikk, elektronikk (inkl. elsykler), gavekort, skipakker, Head Racing produkter og allerede nedsatte varer. Kan ikke kombineres med andre rabatter.
 

HVILKE FORDELER TILBYR G + ?

Et medlemskap i G +  gir deg rabatter på utvalgte medlemsprodukter, spennende tilbud og nyhetsbrev med informasjon, tips og råd. Du vil også få invitasjoner til temakvelder og kundekvelder og muligheten til å få en tjuvstart på tilbud før alle andre.

Koster det noe å være medlem i G + ?
Nei, ditt medlemskap er gratis

Jeg mottar ikke e-post fra G +
Det hender at e-post fra G+ legger seg i spamfilteret, sjekk der først. Hvis du fortsatt ikke har mottatt noen e-post fra oss  kan du 
kontakte oss på kundeservice@gsport.no så vil vi hjelpe deg.