G-Pluss

✔ Du får eksklusive medlemstilbud

Aktiv Gdeal kode finner du i siste utsendte nyhetsbrev

INNMELDINGSSKJEMA

HVA ER G+?

G+ er for alle oss som elsker sport og fritid – enten det er de gode tilbudene eller det råeste utstyret du er på jakt etter.

  • Velkomsttilbud: 20% rabatt på neste kjøp*
  • Du får eksklusive medlemstilbud
  • Du får de beste tilbudene først 
  • Du får inspirasjon og en sniktitt på nyheter 
  • Du får invitasjoner til eksklusive kundekvelder og arrangementer

G+ er åpen for alle og medlemskapet er helt gratis. Vi gleder oss til å se deg i vår aktive verden og håper du melder deg inn allerede i dag.

Du kan bli medlem i Gved å registrere deg via innmeldingsskjema under, eller ved å sende en SMS med kodeord G+ og DIN E-POST til 2030.

Som medlem ligger rabatten klar til deg i kassen i våre butikker, alt du trenger å gjøre er å identifisere deg med telefonnummer eller din epost adresse. 

* Kan ikke benyttes på gsport.no. Gjelder ikke våpen, ammunisjon, optikk, elektronikk (inkl. elsykler), gavekort, skipakker, Head Racing produkter og allerede nedsatte varer. Kan ikke kombineres med andre rabatter.
 

HVILKE FORDELER TILBYR G + ?

Et medlemskap i G +  gir deg rabatter på utvalgte medlemsprodukter, spennende tilbud og nyhetsbrev med informasjon, tips og råd. Du vil også få invitasjoner til temakvelder og kundekvelder og muligheten til å få en tjuvstart på tilbud før alle andre.

Koster det noe å være medlem i G + ?
Nei, ditt medlemskap er gratis

Jeg mottar ikke e-post fra G +
Det hender at e-post fra G+ legger seg i spamfilteret, sjekk der først. Hvis du fortsatt ikke har mottatt noen e-post fra oss  kan du 
kontakte oss på kundeservice@gsport.no så vil vi hjelpe deg.