Levering og fraktinformasjon

Fraktpris

 

Vi har fast fraktpris på alle små varer. Frakten er kun 69,- for "Post i butikk" levering. Handler du for over 1.000,- er «Post i butikk» frakten gratis. Unntaket er tunge varer som treningsmaskiner, og store varer som voksen sykler og kano.

Ex 1: Hvis du kjøper en 12 kilos kettlebell vil frakten være 69,- fordi prisen er under 1.000,- for en. Kjøper du to vil frakten være 0,- fordi prisen har oversteget 1.000,-. Kjøper du 3 vil vekten overstige vår gratis grense på 30 kilo, og dermed må du betale frakt.

Ex 2: Kjøper du en kano vil den ikke veie over 30 kilo, men størrelsen gjør at det tilkommer frakt.

Leveringsalternativer 

 

Post i butikk


Du henter pakken i en av Postnords mange utleveringssteder. Sjekk hvilke Post i butikk utleveringssteder som finnes i ditt nærområde.


Hjemlevering

 
Leveres hjem til deg, men på bakkeplan. Postnord tar kontakt med deg for å avtale leveringstidspunkt.


Levert på jobben

 
Produktet leveres til oppgitt jobbadresse. Husk å fyll inn firmanavn i C/O feltet.


Annen leveringsinformasjon

 
Alle våre varer sendes snarest ut fra vårt lager, normalt 1-2 virkedager etter at vi har mottatt din bestilling. Normal leveringstid med Postnord er 1 til 3 virkedager. Det må påregnes 1 ekstra dag ved kjøp av varer som krever montering før utsendelse, slik som sykler, skipakker og trimmaskiner. Leveringstid fra bestilling til varen er klar til å hentes, vil dermed være 1-5 dager. (avhengig av leveringsadresse.) Vi leverer kun til Fastlands-Norge.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!