Bruk ull, selv om det ikke er kaldt

Bruk ull i sommer

Den holder deg varm, kvitter seg med dårlig lukt og beskytter deg mot UV-stråler. Ull er like bra sommer som vinter. 

Det er mange fordeler med å velge klær i merinoull om sommeren. I motsetning til syntetiske fibre er merinoull en aktiv fiber som reagerer på endringer i kroppstemperatur og holder deg varm når det er kaldt. Den føles derfor sval når det er varmt i været. I tillegg til å regulere kroppstemperatur, har ull også en naturlig barriere mot UV-stråler, er naturlig lukthemmende og puster og transporterer svette bort fra kroppen. 
 
Egner seg godt til aktiv bruk
 
Det blir fort mye å bære på når man skal på tur. Telt, sovepose, liggeunderlag og stormkjøkken veier mye og tar stor plass i sekken, og det er lurt å spare plass der man kan. Tar du med deg tynne ull-overdeler trenger du få skift. Du kan henge det til lufting på kvelden og bruke det på nytt dagen etter, uten at det lukter. 
 
Merinoull er naturlig elastisk, og klær i merinoull holder godt på fasongen uten å få rynker. Merinoull er perfekt å kle seg i når man er aktiv på sommeren!
 
Tips
Heng ull-plaggene ut om natten. Da vil fukten i nattelufta trenge inn i stoffet, og fordampe når solen skinner og morgendisen forsvinner. Naturen vil rense ullplagget og fjerne lukt og bakterier mens du sover.
Ullundertøy egenskaper

Se vårt utvalg av tynt ull:

Bruk ull i sommer

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!