Kari Traa - Varme og støtte i en sports-BH

karitraa

Med et innerlag av fin merinoull, og flere justeringsmuligheter, er Kari Traa Driva sports-bh en vinterfavoritt for norske kvinner.

Oppsummert forteller vi deg hvorfor:

  • Skålene i BH’en er laminert med 100% Merinoull
  • BH’en har støpte skåler
  • Den har justerbare stropper
  • BH’en gir kraftig støtte
  • Dobbel åpning i rygg

De siste ukene har vært kalde i store deler av landet, men treningslysten er likevel tilstede. Sports-bh’en Driva fra Kari Traa holder deg varm og komfortabel uansett aktivitet.

Enten du skal stå på ski, løpe eller trene inne er det viktig å holde seg tørr og komfortabel. Skålene i Driva er vattert med et lag 100% merinoull. Ull regulerer temperaturen, og vil dermed ikke oppleves for varm når man er inne, eller kald når man trener ut selv ved høy aktivitet. Skålene er laget av merinoull av beste kvalitet og klør ikke mot huden.

Foruten ull, er sports-bh’en laget i et hurtigtørkende materiale som er med på å holde kroppen tørr og komfortabel. Vi anbefaler derfor denne sports-bh’en like mye til innetrening som til utetrening og skikjøring.

Et godt alternativ for store bryster

Driva er en sports-bh med kraftig støtte, og vil være et godt alternativ også for deg som har litt større bryster.

Skålene har både kompresjon og er separerte. Kompresjonen gjør at brystene holdes på plass mot kroppen, og de separerte skålene gjør at brystene ligger i ro, i hver sin skål. De separate skålene gir en jevnere fordelt vekt og større komfort når du trener.

Kari Traa Driva har også justerbare stropper, og åpningsmuligheter bak. Dette gjør at sports-bh’en er en favoritt for mange kvinner.

Kjøp Kari Traa Driva sports-bh her!

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!