Få fart på løpingen med New Balance

Grus, asfalt eller snø. Underlaget kan variere, men med gode sko kan du fokusere på deg selv, og løpe fortere.

Og fart er akkurat det New Balance Fresh Foam Zante V4 handler om. Med et dropp på seks millimeter, er dette en sko som fokuserer mer på å få deg raskt fremover. Hvis du ute etter å sette nye rekorder eller ønsker å gjennomføre løp med mer fokus på fart enn distanse, kan dette være skoene for deg.

Fresh Foam sålene på New Balance Zante V4 gjør skoen lett samtidig som den balanserer god demping med mye energiretur. Sålen er tynn nok til å gjøre den lett og rask, og samtidig tykk nok til å gi deg dempingen du trenger på litt lengre turer. Zante v4 kan brukes til alt fra korte løpeturer til maraton.

Fresh Foam Zante V4 (versjon fire) har oppgradert overdelen med Hyposkin. Hyposkin fungerer som et lag nummer to i overdelen av skoen og gir bedre passform enn de tidligere modellene. Samtidig er Hyposkin mer luftig enn tidligere materialer.

New Balance har et mål om å bli et av verdens tre største sportsmerker og verdens største løpemerke. De har satt seg høye mål og Zante-serien har vært med på å skaffe New Balance mange nye tilhengere. Test skoene selv, så skjønner du kanskje hvorfor målsettingen er realistisk.

New Balance Female
New Balance

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!