VELG RIKTIG TYPE SYKKEL

Hvilken type sykkel passer for deg?

Velg sykkel etter dine behov og bruksområder, så er du sikker på at du får en sykkel som passer deg og som du kan ha glede av lenge.


Barnesykkel

Vi gjør vårt beste for at de yngste skal få en god opplevelse på sykkelen. Våre barnesykler har gjennom flere sesonger vært Norges mest solgtesykler; sikkerhet, brukervennlighet og trygghet har hjulpet oss dit. G-Sport har et vidt spekter av sikre barnesykler til lek og moro. Her er sikkerhet satt i fokus, med en trygg og oppreist sittestilling og bakbrems i pedalene.


Juniorsykkel

Våre juniorsykler er bygget for norske barns tøffe og allsidige bruk av sykler. Dette sikrer vi ved å bruke sterke og lette aluminiumsrammer, solide hjul og presise gir. Alle komponenter henter vi fra sykkelbransjens mest anerkjente leverandører. Vi tror du kommer til å like og verdsette detaljene ved disse syklene. Det er du som skal velge på vegne av barnet, og velger du noen av våre sykler kan vi garantere at både du og sykkelens nye eier blir mer enn fornøyd.


Ungdoms- og dirtsykkel 8-16 år

Når sykkelen må tåle ekstremt tøff bruk! De siste årene har terrengsyklingen opplevd en renessanse gjennom Freeride og Dirt Jump. Akkurat som i terrengsyklingens barndom på midten av 80 tallet er det sykling på dårlige stier, feite dekk, hopp og lek som igjen står i fokus. Diamants ungdoms- og Dirt Jump sykler er utstyrt med kraftige rammer, hjul og gafler. Dempegafler med opptil 120mm vandring sluker ujevnhetene, mens feite 2.35 dekk gir grep enten det går opp eller ned.


Terrengsykkel

Sykler som egner seg til tur, trening og konkurranser i terrenget. Sykler med en kompakt sittestilling for lav luftmotstand, god kontroll og eksplosivt fraspark i pedalene. Dekk, ramme og utstyr tåler røff bruk og hjelper deg over hindringer i skog og mark.


Hybrid

​Perfekt for daglig bruk på asfalt, men passer også godt på mer krevende underlag. Ergonomi, utstyr og vekt gjør at den egner seg til allsidig og aktiv sykling. Har en oppreist sittestilling som gir god oversikt og høy komfort. En typisk ”sykle til jobben sykkel”. Trenden er også enda mer påkostede sykler for trening og tur.


Tur og by

Sykler som egner seg til rolig sykling på asfalt og grus. Er utstyrt slik at den enkelt kan lastes med turutstyr og annen bagasje. Behagelig sitterstilling som gir god oversikt og kontroll.


Racer/landevei

Landeveissykler er laget for høy hastighet på asfalt. Sykler med en aktiv og fremoverlent sittestilling for minimal luftmotstand og maksimal kraftutvikling i lårene.