SJEKK VÅRENS STORE UTVALG AV SYKKELNYHETER HOS G-SPORT! Hos oss finner du sykler som passer perfekt til alt fra trening i terreng eller på asfalt, til de daglige transport-etappene. Husk også at G-Sport gir deg 30 dagers åpent kjøp og hele 3 års gratis sykkelservice!

SLIK VEDLIKEHOLDER DU SYKKELEN

For at sykkelen skal være trygg, trafikksikker og fungere godt år etter år, er det viktig å sørge for godt vedlikehold. Nedenfor har vi samlet en del av våre beste tips for hvordan du enkelt tar vare på sykkelen din, slik at den varer lengst mulig og fungerer slik den skal.

 

VASK AV SYKKEL

Uansett hva slags sykkel det er snakk om, er en skikkelig vask blant det aller viktigste vedlikeholdet du gjør. Hos G-Sport kan du både kjøpe vaske- og smøreutstyr enkeltvis, eller som komplette vaskesett med såpe, smøremidler og børster som vil gjøre hele jobben enklere og resultatet bedre. 

Begynn med å spyle sykkelen med hageslangen. Ikke bruk høytrykk, da fett/smørmidler kan skylles ut av lagrene og resultere i rustdannelser. Har du en bøtte varmt vann løsner skitt og smuss enda enklere. Vask deretter drivverket først, så slipper du at skitt, kjedeolje etc. renner utover en ren ramme eller hjul. Ha avfettingsmiddel på kjedet – sørg for å få bort alt sand og smuss. Spyl deretter sykkelen igjen og la den tørke.