test

Hva er felleski?

For mange av oss er skismøring et ork. Kjøper du felleski blir kliss på klær og bilseter, eller feilsmurte ski, bare et dårlig minne.

Felleski er vanlige langrennsski med en fell under. Fellen sørger for at du slipper festesmøring og likevel får et godt feste når du tråkker fra. Fellen sitter under bindingen så effekten skal bli optimal når du tråkker ned og sparker fra.

Felleski kan ikke sammenlignes med smørefrie ski som har både dårligere feste og dårligere gli.

Hvem kan bruke felleski?

Det lages felleski i alle lengder og stivelser. Er du stor og tung, liten og lett, barn eller voksen så har vi felleski som passer.

Felleski er en perfekt start for alle som ikke har gått mye på ski eller ønsker å forholde seg til skismøring. Du slipper demotiverende glipptak, og både små og store skiløpere vil oppleve mer mestringsfølelse og turglede med felleski. Bruken begrenser seg likevel ikke til rolige turer. Er du aktiv langrennsløper, eller liker du bare å gå fort, finnes det felleski for deg også.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!